Райско масло четворна билкова формула

Райско масло, четворна билкова формула, Здравница, 60 капсули Райско масло, четворна билкова формула, Здравница, 60 капсули
Бързо закупуване
Здравословни продукти
Райско масло, четворна билкова формула, Здравница, 60 капсули
Редовна цена 19.99 лв 26.99 лв Продажна цена
Добавяне към количката

Райското масло е натурална билкова формула. Райското масло е истински дар от природата. Комбинацията от чисти масла от бял трън, черен кимион, глухарче и розмарин има безброй полезни свойства за здравето. 🌱

  • Заболявания на черния дроб - цироза, хепатит, чернодробна мастна дегенерация:
  • Мастна дистрофия на черния дроб, причинена от диабет:
  • Възпалителни заболявания като простатит, уретрит, цервикална ерозия, анални фисури, хемороиди:
  • Заболявания на стомаха, дванадесетопръстника, панкреаса:
    • .

Още здравословни ползи от Райско масло. 🌱🌱🌱

Билковата комбинация в Райско масло се отличава с високото съдържание на калий, който засилва диурезата и води до спад в нивата на кръвното налягане и кръвната захар. Мощен детокс ефект, подсилва чернодробна функция. Увеличава способността на организма да неутрализира и изхвърля токсини.

Подпомага блокирането на въглехидратния метаболизъм на ниво панкреас и тънки черва. Благоприятно действие върху жлъчката и стомаха. Благоприятно действие при анемия, засилва стомашната моторика. Успешно облекчава симптоми на лошо храносмилане, запек, подуване, газове.

Противовъзпалително и аналгетично действие благодарение на многобройните активни съставки, сред които са витамини, минерали, аминокиселини и здравословни полиненаситени мастни киселини, като Линолова (LA) и Олеинова киселина (OA). LA - т.нар. есенциална Омега-6 мастна киселина.

Често задавани въпроси (FAQ):

Какво съдържа Райското масло?
Райското масло е натурална билкова формула и съдържа масла от бял трън, черен кимион, глухарче и розмарин.
Винаги следвайте препоръчителната дозировка на етикета или се консултирайте със специалист. Обикновено се препоръчва една до две капки на ден, но това може да варира в зависимост от продукта и индивидуалните нужди.
Да, маслото от черен кимион може да се използва както вътрешно, така и външно. Външно приложение може да помогне при различни кожни проблеми и за подмладяване на кожата.
За най-добро съхранение, пазете маслото на хладно и тъмно място, далеч от пряка слънчева светлина. Срокът на годност обикновено е отбелязан на опаковката, но като цяло, маслата имат по-дълъг срок на годност, когато се съхраняват правилно.